Wat is een passief inkomen eigenlijk?

De makkelijkste uitleg van passief inkomen is dat het een vorm van inkomen is dat voor jou werkt in plaats van andersom.  Kortom, je verdient geld terwijl je niks doet.

Is het dan echt zo makkelijk?

Heel kort door de bocht wel, maar je moet er op voorhand wel iets voor doen. Anders zou de hele wereld lekker in een hangmat liggen en geld verdienen.

Voor niets gaat de zon op natuurlijk, je moet zeker wel iets doen voordat je passief inkomen kunt genereren. Per artikel leg ik je uit wat het inhoudt en wat je er voor moet doen.

Verdienmodel 1: Affiliate Marketing
Verdienmodel 2: Tik Tok als inkomen
Verdienmodel 3: NFT's en Crypto traden
Verdienmodel 5: Vastgoed flippen en verhuur
Verdienmodel 6: Een eigen webshop beginnen

Lees hieronder welk model het best bij je past!

Affiliate Marketing

Misschien heb je er ooit wel eens van gehoord. Affiliate marketing is een verdienmodel waarbij jij producten of diensten van anderen promoot. 

Hiervoor heb je een affiliate link van het product of de dienst nodig. Deze link kun je aanprijzen op jouw social media kanaal, jouw webshop of website.

Als iemand op jou affiliate link klikt en het product of de dienst koopt bij diegene dan krijg jij vervolgens provisie, ook wel commissie genoemd. Doordat de verkoper via jouw kanaal een verkoop heeft binnengehaald beloond hij jou door middel van die commissie. Er zijn zelfs partijen die commissie blijven geven nadat ze hun eerste verkoop via jouw kanaal hebben aangeschaft.

Dit is de meest makkelijke manier om online geld te verdienen. Internet loopt altijd door, dus de kans dat jij geld verdient ook! 

Wil jij weten hoe jij op de meest makkelijke manier geld kan verdienen? Klink dan op de button hieronder en krijg korting op de cursus!

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing?

  • Geen voorraad
  • Geen opslagruimte
  • Geen klantenservice
  • Geen vaste werkplek

Kortom, waar ter wereld je ook bent, geld verdienen kan overal met een laptop en internetverbinding!

Klinkt dit als muziek in de oren? Klik dan hier en bekijk de gratis video met nog veel meer informatie. 

Tik Tok als inkomen

Waarschijnlijk heb je er zelf ook een, een TikTok account. Wat als ik je vertel dat je hier geld mee kan verdienen!

Om geld te verdienen met TikTok is het belangrijk dat je content viraal gaat. Waarom viraal? Op deze manier genereer je meer volgers. Met meer volgers kun je geld gaan verdienen. De truc is om terecht te komen op andermans "Voor jou"-pagina. Op deze pagina heeft het TikTok algoritme bepaalt wat voor jouwdoelgroep interessant is. Wil jij weten hoe je viraal kunt gaan en geld verdienen met TikTok? Klik dan op de button hieronder.

Wat zijn de voordelen van geld verdienen op TikTok?

  • Geen voorraad
  • Geen opslagruimte
  • Geen vaste werkplek
  • Je hoeft zelf niet in beeld te komen als je niet wil

Wil jij ook leren hoe je snel viraal gaat en geld kunt verdienen met TikTok? Klik dan hier!

NFT's en Crypto traden

De meeste mensen kennen cryptomunten wel. Digitale munten waar je mee kunt betalen. Maar NFT's kunnen nieuw voor je zijn. NFT staat voor Non Fungibla Token, wat niet vervangbare token betekent. Het komt er op neer dat het digitale items zijn die vastgelegd worden op de blockchain, die je waarschijnlijk van de crypto ETH kent. Een NFT is een item dat digitaal item wat vastgelegd word met een contract als bewijs dat het jouw item is. Deze kun je verkopen of verhandelen voor andere. NFT's zijn in verhouding met crypto redelijk nieuw, mooi moment om je daar eens in te verdiepen dus.

Hoe zit het nu met crypto?

De cryptowereld is een paar keer kort achter elkaar gecrasht en enorm gestegen. Een turbulente markt dus! De crypto's zijn iets toegankelijker dan NFT's en je kunt in kleine bedragen handelen als je wil. De meest makkelijke vind ik Bitcoinmeester.nl Een Nederlandse site met hele duidelijke uitleg en overzichtelijke grafieken. 

Cryptocurrency is een hele rare markt eigenlijk. Daarom adviseer ik je altijd om een cursus te volgen zodat je niet zoals vele andere geld in de prullenbak gooit.

Binnenkort volgt er meer!